4*4

Ni vet när det enkla är tillräckligt svårt. Här om dagen hade jag helt enkelt 4 bommar med 4 galoppsprång emellan.

Man behöver verkligen inte göra det svårare än så. Utan det är ju bara att placera alla bommarna väl, bibehålla samma galopp och samma rytm.

Cindy fick äran att öva med mig på ryggen och bortsett från raketstarten hon gjorde när det flög in två fåglar i ridhuset så det skapade lite mer stämning så var hon en riktig stjärna!

Det känns verkligen för varje dag som går hur hon blir vuxnare och vuxnare och duktigare och duktigare ❤️

Tycker som sagt att hon löser detta på ett strålande sätt och säkert 90% av gångerna bibehöll hon rätt galopp genom hela övningen och gjorde det på ett väldigt avspänt sätt.

Anndao var även med och övade på Liten och gjorde riktigt bra ifrån sig. Hade lite svårt precis i början att hitta rätt storlek på galoppsprången men sedan gjorde dom det lysande bra!

I övrigt den här veckan har Cindy hunnit med att öva på en stor 8 volt i galopp med bibehållen förvändgalopp samt hoppat ett litet hinder med galoppbom innan och dessutom göra det utan mellanliggande bocksprång. Liten har gått en tur i skogen och även trimmats både inne och ute. Och lika så Gullis har joggat inne och gått på kandar ute. Och Liten har fått ny sommarfrisyr som är lite kortare och lite mer vårdad än tidigare.

Inte för att hon verkar så glad åt det men ändå …

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s