Första dressyrträningen

Igår kväll väntade Cinderellas först dressyrträning i livet och den som fick äran att hålla i den var Pelle. Jag tyckte att det kunde vara dags att visa upp henne och med den äran! Hon skötte sig verkligen strålande och var så himla duktig och fin!

Vi fick prova på att rida vårt livs första skänkelvikningar vilket hon gjorde väldigt duktigt! Jag tror till och med att Pelle kanske trodde att vi hade tjuvövat på det innan men icke, han sa ju åt mig att rid linjen så jag löd bara order och Cindy följde mig så gott hon kunde!

Det var verkligen en super rolig träning och som sagt hon skötte sig så bra! Trots att hästar både gick in och ut ur ridhuset och att vi fick sällskap av en katt på sargen en stund.

IMG_8155_preview

Alltid lite mer spännande med sällskap, som man dessutom inte riktigt vet vad den har för plan 😉 Jag verkar dock spana in den väldigt mycket mer än Cindy …

Passar på att bjuda på ett gäng bilder på min fina, hon kryper lite bakom ibland och är lite bebis i bland precis som sig bör men ack den som säger att hon inte är vacker! Börjar verkligen bli mer och mer sugen på att komma ut och testa våra vingar snart om än på en väldigt låg nivå såklart!

IMG_8015_previewIMG_8016_preview

Alltså hur långa bakben?!

IMG_8028_previewIMG_8033_previewIMG_8066_previewIMG_8077_preview

Så duktig som försöker sig på skänkelvikningar

IMG_8144_previewIMG_8195_previewIMG_8197_previewIMG_8227_previewIMG_8232_previewIMG_8237_previewIMG_8255_preview

Är man duktig får man klapp ❤

IMG_8275_previewIMG_8276_previewIMG_8292_previewIMG_8296_preview

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s