Inte så Liten längre

Även Liten fick vara med och träna i måndags och hon är verkligen inte så liten längre. Hon bjöd på en jätte fin träning och känns väldigt bra! Det är ju ett tag sen Pelle såg oss sist och han tyckte att vi hade utvecklats fint och att hon var väldigt fin i kroppen! Så det var ju jätte roligt att höra. Och nu ser vi fram emot lite mer kontinuerliga träningar ett tag framåt.

IMG_7384_previewIMG_7409_previewIMG_7423_preview

Liten fick jobba på mycket med att ligga kvar i tävlingsformen, variera tempo, kunna trava på större utan att försvinna ifrån mig, vilket är väldigt lätt hänt. Hon är som en Ferraribil där jag inte riktigt lärt mig växellådan ännu, vi har ju bara hängt ihop typ sen hon föddes för 7 år sen ….

Blev jobb med att påverka fram och bakdel, skänkelvikningar, slutor, förvänd galopp och samling på mindre volt i galopp. Samt en hel del övergångar, galopp, skritt. galopp och även trav, galopp. Väldigt svårt framförallt i höger varv säger Liten och än svårare att växla i den stora traven.

IMG_7435_previewIMG_7457_previewIMG_7466_previewIMG_7505_previewIMG_7514_preview

Men som sagt hon kändes väldigt fin, väl framme på bettet och bjöd på ett fint sug in i handen hela tiden. Så det ska bli väldigt kul att snart hitta en bra tävling till henne igen. Vet inte riktigt om Strömsholm kommer vara rätt för henne. Tränade terräng i söndags så det kommer ett inlägg om sen och dödshindret är överlevt. Men att gå ut i en internationell tävling nu känns ändå inte helt rätt.

Jag känner mig även väldigt ringrostig men just nu löser jag det problemet med att inte tävla vilket är ett moment22 för jag blir ju inte bättre på att tävla för att jag tävlar mindre. Jag är ju som bäst när jag tävlar mycket men just nu känns muren lite hög att ta sig över.

Så har lite i planen att hoppa några starter på båda hästarna och få lite flow där innan vi kör vidare igen. Finns ju många fina hopptävlingar nu med Märsta, Ryttis och Runsten bland annat.

IMG_7520_previewIMG_7526_previewIMG_7538_previewIMG_7548_previewIMG_7590_previewIMG_7624_previewIMG_7632_previewIMG_7637_preview

Passar oavsett på att bjuda på ett helt gäng fina bilder från träningen. Så lyxigt med finkameran med på träning. Man kan lätt vänja sig vid det!

Just nu är jag ju lite långsam på att blogga så ni får helt enkelt stå ut med många bilder i ett inlägg än färre bilder men många inlägg 😉

Så hoppas helt enkelt att ni orkar scrolla så långt

IMG_7640_previewIMG_7644_previewIMG_7648_previewIMG_7662_previewIMG_7666_previewIMG_7683_previewIMG_7689_previewIMG_7702_preview

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s