Vad du är söt min kära lilla ponny

Då har det blivit trim både med och utan stigbyglar i dagarna två. Igår blev det bara Liten och Elmer som kom ut på tur, Elmer i skogen och Liten på ridbanan. Elmer med Anndao, Liten med mig. Elmer hade varit i sitt esse så han har nu flyttats från tronen som bästa ride till en stadig fjärdeplats i kvartetten, Haha

Anndao sa till Cindy, – Passa på att vara glad idag Cindy för du är inte längre nr 4 på listan … Och Gullis du är nummer ett!

Liten däremot var väldigt bra på utebanan och kändes jätte fin! Jag fuskar ju inte heller om ni tror det utan jag red ju självklart utan stigbyglar. Och fokuserade på fattningar och avbrott där hon inte fick trycka uppåt i formen. Väldigt nöjd med henne och hon känns väldigt mjuk och smidig!

Kvällen spenderades sen åt att duscha alla hästar och fixa lite vilket behövdes, dom duschar iofs rätt ofta, nästan efter varje ridpass men ändå. Nu när det är så varmt blir dom lätt svettiga även i hagen då mina hästar har en tendens att leka rätt mycket i hagen.

Om det här inte är ride with a view så vet jag inte vad det är… 

Imorse var det dock dags att rida igen och då blev det ett pass utan stigbyglar och ett pass med stigbyglar. Började med Gullis och utan, han kändes kalas. Bara sådär super fin som han kan bara, red mycket tempoväxlingar i trav, mot piruettjobb i galopp, förvändgalopp och några byten. Ville typ inte sluta rida men tyvärr har man ju lite tidspress på morgonen och jag vill hinna med att sitta på två hästar så då får dom helt enkelt nöja sig med 30-40 min var, annars hinns det inte med.

Till nästa häst åkte stigbyglarna på då det var dags för svarta faran och oj, antingen var jag bara på väldigt bra rid mode i morse eller så är hästarna bara helt enkelt väldigt fina! Det känns som att hon växer för varje dag och hon blir bara mer och mer vuxen.

Så himla fin i morse och känslan av att inte vilja sluta inföll sig ännu en gång. Blev några fattningar och förvänd galopp och hon sköter sig bara så himla bra! Och hur söt är hon inte?

Alltså, hur söt? ❤ 

Passade även på då jag hade ett uns mer tid imorse att göra såna typiska sommarsysslor, så passade på att tvätta alla borstar och ryktväskan och lät dom torka på gräsmattan hela dagen. Helt perfekt med värme, sol och lite bris på nytvättade borstar.

Då kanske även hästarna håller sig lite renare även efter duschningarna. För nu var borstarna inte tvättade på jag vet inte hur länge! Fy skäms! Och ingen av dom var ju klippta i vintras så det var hur mycket hår som helst i ryktväskan! Men nu ett minne blott. Så skönt. Även stalltäcken och utetäcken och vintertäcken/termotäcken börjar komma ikapp nu och bli rena efter en vinter utan tvättmaskin. Ja ni förstår ju själva!

Tveksamt om det finns något bättre än rena saker?! Skulle vara fina hästar då!

Sagt det förr men säger det igen, ska du köpa nya borstar? Köp då från William Leistner!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s