Hey June!

Tänk att vi redan är inne på månad 6 det här året, galet vad tiden springer iväg och sommaren är verkligen här nu. Snart börjar semestrar och ledighet, snart vänder det och blir mörkare på kvällarna igen, om sista halvåret går lika fort som det första så är ju dessutom vintern här snabbare än kvickt. Hemska tanke dock!

Juni inleddes iallafall i fredags på utebanan i strålande sol och en väldigt fin Gullis ❤ IMG_8634_preview

Trimmade ganska ordentligt och red en hel del skolor, tempoväxlingar och mycket jobb mot arbetspiruetter i galoppen för att få honom starkare och bärigare. Jag behöver ju genomgående ha lite med stuns i galoppen och att bakbenen trummar på ordentligt och driver. Men det känns som att han sakta men säkert börjar få lite mer höjd i sin galopp så jag hoppas att det jobbet även ska smitta av sig i hoppningen sen.

IMG_8463_previewIMG_8536_previewIMG_8586_preview

Är ju verkligen så himla sugen på att hoppa honom nu igen men med min fot får det nog dröja några dagar till tyvärr… Så himla värdelöst men jag hoppas att jag kan rida till helgen igen så har foten fått en dryg veckas vila, eller iallafall rida som i rida, med lite tur kan jag åka häst lite redan innan helgen. Det hade ju varit väldigt tacksamt!

Men på det stora hela så tycker jag att han är mycket bättre i formen nu, det känns som att jag har lite mer kvalité i gången men fortfarande mycket kvar i skolorna innan de höga poängen kommer. Där måste han verkligen orkar vara lite mer uttrycksfull och dansa lite mer. Dom blir fortfarande lite för hackiga och markbundna. Bara att kämpa.

IMG_8576_previewIMG_8598_previewIMG_8607_previewIMG_8640_previewIMG_8653_preview

Dom här kvällarna i den här arbetsmiljön är verkligen oslagbara! Älskar verkligen att ha sjön bakom ridbanan, den får liksom varje ridpass till ett bra ridpass. Och sen solen på det!

Även Liten hängde på ridbanan men tillsammans med mamma och pessoaselen, dock var hon så himla laddad ett tag så jag fick ta över medan mamma skrittade fram Gullis. Märks att hon inte gått i den på ett tag och mamma gav mig hemläxan – Du kanske ska longera henne lite oftare så hon lär sig igen … Haha så lika bra att lyda mamma om jag nu vill att hon ska hjälpa mig 😉 ❤

IMG_8328_previewIMG_8400_previewIMG_8405_previewIMG_8430_preview

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s