Vad är oddsen.

Det var väl tur i oturen ändå att jag har haft lite dela känslor om Strömsholm och om jag skulle rida eller ej.

Nu om inte är det ju ganska definitivt …

jag har ju nämligen provat att stoppa foten rejält under en häst kan man säga.

Cindy blev nämligen biten av en broms i söndags och gjorde en rejäl karatespark och på vägen när mot marken igen så kom jag i vägen.

Så pass i vägen att både fot och stövel fick sätta livet till …

Tack och lov var alla små ben i foten och även fotleden hel så det är ”bara” en mjukdelsskada. Dock gör det inte mindre ont för det men oddsen är ju lite bättre för jag får ju faktiskt belasta foten nu men bör undvika att rida ett litet tag.

Så på det stora hela var det ju bra prognos men att inte kunna rida och att dessutom behöva köpa nya stövlar känns ju som det absolut tråkigaste just nu. Utan tvekan. Men tur som sagt att igen häst var anmäld till Strömsholm för en startavgift motsvarar väl typ ett par stövlar … #livet

Jag har ju rätt bra läkkött så foten ser ändå okej ut idag även om det gör ont och svullnaden kliar men det i kombo med att man inte kan beröra foten är ju jätte skönt.

Även jätte skönt att jag enbart typ får på mig klänning/kjol/shorts och ballerina på mig och att det idag är 10 grader varmt …. jag om någon är ju allt annat än en viking!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s