Tur jag har dom bästa!

Det är verkligen tur att man omges av världens bästa personer, än mer när man skadar sig! Mamma, Anndao och Mattias har rykt in och mockat, ridit och fyllt vatten i hagen.

Jag själv har roat mig med att tvätta i tvättmaskinen, göra höpåsar, spola hästar och longera. Kanske inte optimalt att longera i foppatofflor men vad gör man inte?

I måndags blev det kollektiv vila för gänget men igår reds Liten och Elmer medan Gullis och Cindy gick i pessoaselen.

Förutom att Elmer är sjövild så skötte sig alla fint. Anndao tycker att jag kan rida honom lite snart. Känns ju sådär tryggt med foten …

Idag var det Gullis och Liten som fick komma ut med Anndao och trimma på utebanan. Medan Cindy ska få löshoppa lite senare. Och ja Elmer … hmm… vi får väl se vad vi vågar göra med honom 😉

Idag har jag iallafall om än med lite vilja fått på mig både strumpor, jeans och gympaskor. Så det går framåt även om jag inte skulle klara en veterinärbesiktning. Förutom att tårna började bli lite svarta igår så är det väldigt skönt att det går åt rätt håll. Igår kändes det väldigt långt bort att rida. Idag känns det lite närmare!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s