6 juni

Var skulle man annars vara på Sveriges nationaldag om inte i stallet? Blev verkligen en heldag igår och trots att det var lite väl kallt för min smak så var det helt klart en bra dag.

Den började ju som sagt att jag kämpade på med stallet, mamma släppte ut lite hästar och Anndao red. Det följdes sedan upp med våffelfrukost i paradvåningen innan jag styrde till GG och köpte lite foder och hästgodis.

Efter lunch stod sen löshoppning av Ossi, Kalle och Cindy på schemat. Där alla skötte sig som stjärnor och man kan helt klart bli lite avis på Kalle!

Men Cindy var som sagt väldigt duktig och har börjat fatta det här med löshoppning nu och även om hon såklart alltid är tittig så gjorde hon ett väldigt bra jobb igår!

Efter det blev det lektion för Mona och DanBanan som var riktigt bra! Alltid så kul när ekipage utvecklas och blir bättre! Vi fortsätter och tränar ett pass idag också. Ska bli jätte kul att se honom två dagar i rad. Egentligen skulle dom ridit i måndags men med tanke på foten så allt vi det till en tvådagars träning istället.

Kvällen avslutades sedan med att duscha och fixa med Elmer, mocka hage och sedan grill, middag och bara allmänt gött häng med Annie innan vi gav upp för dagen.

Och trots att Anndao inte var med och grillade måste jag säga att middagen helt klart blev lyckad! Även om hennes sällskap var saknat så var det skönt att kunna bemästra en grill 😉

Apropå foten … fått på mig sko nu både igår och idag, gympasko modell lite lösare. Men trots röntgen så kan man ju helt klart ändå fundera på om tårna ändå inte är av … ont gör den iallafall, nu gör även fotleden rätt ont och ja egentligen hela vägen från tårna upp i knät. Men att få på sig något annat än ballerina och Foppa känns ändå så ett steg i rätt utveckling även om utseendet är något motsägelsefullt.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s