En kväll på maskin.

Mamma var världsbäst och hade stallet själv igår mer eller mindre. Jag hjälpte till att hiva ut Liten och Gullis på maskin åt mamma innan jag styrde mot Mona och Elisabeth för lektion.

Så mamma gjorde helt enkelt stallet, lät hästarna skritta en timme. Elmer och Cindy fick vila, kändes tryggast så. Cindy är ju inte så världsvan och Elmer är satfläskpigg så kändes inte snällt mot mamma att lämna henne själv med dom.

Kom sedan bara och klappade på hästarna, fyllde vatten i hagen och hämtade mamma och sa god natt.

Idag gjorde vi stallet på morgonen så kvällen ska tillbringas med lite pyssel och fix. Hästarna ska avmaskas, jag borde egentligen smörja en hel del och även städa lite i sadelkammaren. Rensa lite bland lindor och så. Och tvätta tävlingstäckena så dom är redo och snygga sen när väl foten är ikapp. Är grymt sugen på att efteranmäla till någon klass på runsten men känns ändå tveksamt med tanke på att foten är mer svart än hudfärgad … och jag har inte suttit på dom på en vecka nu snart.

Mission ett är att kunna träna för Pelle på måndag med två hästar och sen tar vi det därifrån helt enkelt. Har även bokat in en vecka på kollo med alla 4 hästarna och terrängträning i typ dagarna 7 så då om något vill jag att foten är bra igen!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s