Tvångströja och åkband.

Hästarna kämpar på och tränar utan mig på ryggen fortfarande. Idag är dock planen att jag ska ta mig upp i sadeln för imorgon är det som sagt dags för träning.

Gullis har haft lyxen att få vattenträning, dock låtsades han om att han aldrig gjort det förr … han provade även att åka på bandet för att se om det gav bättre effekt. Vi andra tycker nog dock att det är bättre att han går än åker rent träningsmässigt iallafall …

Brudarna däremot får nöja sig med pessoaselen och jag fick ju hemläxa av mamma sist att hon tyckte att jag måste öva på att longera Liten så i fredags gjorde jag det.

Och igår när mamma kom in från utebanan så sa hon att det hade gått så bra och att Liten varit så fin! Och jag som smygkollade några gånger kan bara instämma! Det såg så bra ut!

Cindy var riktigt i gasen igår och bjöd först på en väldigt frisk trav för att sedan skjuta rygg i första galoppfattningen. Men bortsett från det skötte hon dig strålande och vi övade väldigt många fattningar som kommer mer och mer och blir bättre och bättre.

Hann även med typ en heldag på soliga Strömsholm igår för att spana på terrängen och lämna in mina stövlar för att få lite kärlek.

Terrängen var mer eller mindre helt ny för i år och den såg jätte fin ut! Man blev helt klart väldigt sugen på att rida men med den här foten hade det varit omöjligt. Banan krävde verkligen bra form hos både ryttarna och hästarna om man skulle pricka alla svårigheter.

Mathias bjöd på två jätte fina och felfria rundor så det var jätte kul att se! Sen är det ju alltid extra härligt att få en helg med sina bästa vänner bara sådär!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s