Markjobb

Härlig solig kväll även igår, älskar verkligen sommaren ❤️ men drömmer typ redan mardrömmar om att kvällarna är på väg att bli mörkare … men igår passade vi på att njuta av solen och trimma lite markjobb på ridbanan.

Anndao tränade Liten för Linda Heed innan och jag stod på marken och inspirerades. Det kommer dock i ett annat inlägg när jag har tömt kameran. Men dom jobbade på många små studsar och små hinder så jag fick ett väldigt sug i hopptarmen.

Tur att Gullis är snäll och att det är bra att öva på sin sits och balans så jag efter träningen kunde sadla upp honom och göra lite av de övningarna som de hade gjort på träningen.

Jobbade på en liten studs med ganska kort anridning och sedan red jag 6 språng fram till ett räcke, på träningen red dom först halt däremellan och sedan red dom på 5 språng. Jag tyckte det kändes tryggt på mina 6 när jag satt där utan byglar.

Bytte varv över en liten två studs och rullade på så på en lite modifierad åtta eller vad man ska säga. Så in på tre studs, 6 språng, räcke, byta varv över en två studs och sedan om igen.

Avslutade sedan passet med att hoppa en liten bana med många varvbyten och fokus på att ha honom väldigt smidig och lydig. Tycker att han kändes väldigt mjuk i sidan och bytena från vänster till höger. Däremot inte helt med från höger till vänster så där måste vi bli bättre.

Anndao var även med och red markarbete på Cindy och det var första gången för dom att rida på hinder ihop och dom gjorde det bara så himla bra! Är helt sjukt imponerad av dom båda!

Kanske lite speciellt över Cindy som hoppade in i den svartvita studsen på första försöket och löste både uppgiften och gjorde det avspänt! Hon har inte hoppat studs förut så jag är väldigt impad!

Så Anndao red samma övning som jag med studsen fram till räcket och byte av varv över två studsen.

Som sagt dom gjorde det verkligen så bra och är så stolt över dom båda!

Dom avslutade sedan träningen med att rida två enkelhinder med lång anridning. Dom hoppade räcket åt andra hållet så dom landade i ”fållan” av två studsen och sedan red dom en lång båge ner till en mur.

Så duktiga! Och super bra kväll för hästarna med bra träning och roliga övningar.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s