Länge sen det var en film.

Länge sen nu som det bjöds på film här kan man känna. Så tänkte passa på att bjuda på ett lite kortare klipp med trav på mig och Gullis från i måndags. Hua mig, måste göra som Helena Persson gjorde som yngre och stretchade hälsenorna i trappen för att få ner skänkeln bättre. Och det kan man ju tydligt se att även jag skulle behöva lägga lite tid på. Bara för att man rider utan stigbyglar så får ju tån inte dippa. Högerfoten kan få lite dispens för den gör ont men vänster har inga ursäkter mer än att den som äger foten i fråga uppenbarligen är lat … Långa ben och hälarna ner och räta på mig. Öva, öva, öva!

Och sen även ett lite längre klipp på Anndao och Cindy. Som ni ser är det fortfarande lite svårt att just fatta galopp och som sagt nyttig ”sits tränings häst” för Anndao för blir hon för lätt i rumpan och framme med axlarna så blir det ännu svårare.

Men jag tycker som sagt att dom skötte sig helt lysande båda två och jag är så stolt över dom!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s