Variation.

Efter fyra dagar med blandad träning med så väl pessoa, skogen, galoppbanan, trim, dressyrträning, hoppträning och markarbete så fick alla hästarna skritta en timme i onsdags för att sedan vila helt igår.

Så nu kickar vi igång träningen igen över helgen och sen får vi se när kollot börjat. Det är inte riktigt bestämt än om hästarna kanske åker redan på söndag så de får komma ut och gå i gräshage tre dagar först medan jag stannar kvar i stan och jobbar lite och dyker upp på tisdag eller om vi alla anländer tillsammans på onsdag. Det beror lite på om bromsarna tänker vara besvärliga eller inte. Och dom vet vi ju att Cindy inte uppskattar så mycket ….

Foten då? Jo jag inbillar mig att jag kan ha stigbyglar nu men jag har ju inte bevisat det så det återstår helt klart att se. Kanske är det ikväll det kommer bevis på att det går. Skulle ju vara mysigt att komma ut och cantra lite på galoppbanan … Det har jag ju även fått i hemläxa av Mathias så jag borde kanske ha övat någon gång innan vi ses så att han ser att jag utvecklas …

Tänk att det väntar en vecka med fasterhäng för Lea! Jag ska lära henne allt jag kan helt klart sen får vi se om hennes föräldrar uppskattar det … Men är det kollo så är det, one time at bandcamp, ni vet.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s