Härliga Nilsund

Midsommar och semester har spenderats med bootcamp och bästis häng för mig och hästarna. Vi har nämligen tillbringat över en vecka på Nilslund och tränat terräng lite mer intensivt.

Det har verkligen varit så kul och så nyttigt! Inte minst för den här stjärnan.

IMG_0870_previewIMG_0872_preview

Hon har verkligen gått från klarhet till klarhet och skött sig helt exemplariskt bra!

Från att börja med att ta sig över små stockar och strand upp och ner i vattnet så avslutade vi sedan vår vistelse med en 20 hinder lång bana som innehöll 28 språng varav 3 st vattenhinder, 2 st coffin och en sunk&road med efterföljande smalhinder.

IMG_0882_previewIMG_0935_previewIMG_0944_preview

Verkligen så stolt över henne, vi har hittat en till lite högre växel i galoppen och vi kommer till fina lägen på hindren som bjuder på bra om än fortfarande lite stora språng.

Men hon blir mer och mer avspänd och överhoppar sig inte riktigt lika mycket längre. Och har fått ut galoppen så mycket att hon till och med gick på studs en gång i coffin.

IMG_0953_previewIMG_0893_preview

Hon har hoppat stock innan med efterföljande kant ner i vattnet, hus, lådor, stockar och gravar. Nilslund är verkligen typ den bästa bana som finns att skola in dom på. Bra ytor att galoppera på och hinder i massvis med storlekar och former så man lätt kan reglera svårighetsgraden.

Hon har faktiskt varit så duktig att vi har lite på lut att vi ska våga starta stilterrängerna 18 och 25 augusti!

Har lite filmmaterial som jag ska dela med mig av sen men just nu får ni hålla tillgodo med bilder och recension. Stor tumme upp till prinsessan helt enkelt! Tyvärr kom inte sista dagen med på film men ni får se en av dagarna i mitten av vistelsen sen istället.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s