Black Beauty

Här har ni henne, lilla stjärnan, när hon like a pro skuttar runt på Nilslund förra veckan. Tyvärr kom ju inte sista dagens runda med på film så dessa två är från mitten av vår vistelse, där jag får lite feeling och tänker att nu har hon ju blivit så duktig och stor så då kan man hoppa stora hinder och styr på lådan istället för stocken vilket ju går hur bra som helst!

Samt att jag tänkte att coffin går nog lysande och även vedtraven efter på slutet. Mathias tyckte att det var positivt att jag tyckte vedtraven var så liten att jag tog den också för den var tydligen 90 och en del tyckte tydligen att den var lite skräckinjagande. Hade jag också tyckt om han hade bett mig hoppa den i början på vår bootcamp 😉 Men på slutet fick jag som sagt lite blodad tand och Cindy kunde verkligen inte sköta sig bättre!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s