Pelle

Igår vankades Pelle-träning för mig och Liten samt Anndao och Gullis. Jag och Liten var först ut och hon var verkligen en S T J Ä R N A ! Hon var verkligen så fin och så ridbar, hon har verkligen klivit upp ett steg på stegen. Så himla kul.

Planen är tävling till helgen, kors i taket, förstår att ni är chockade, insåg ju nyss att jag har ridit hela 3 tävlingar i år och vi är snart inne i augusti. Kanske lite av vad man kallar ett mellanår? Men nu ska det bli kul att komma ut lite.

Hoppas såklart på att kunna rida henne lika bra som jag hade henne igår men tävling är färskvara så finns helt klart stor risk för att jag kommer vara ringrostig och kanske inte vara exakt lika bra som på träning och när jag jobbar hemma i det tysta så att säga.

IMG_7624_preview

Vi övade lite på delar ur programmet så som förvänd galopp och skänkelvikningar, tempoväxlingar i trav och galopp och jag får som alltid slita med att inte förböja i vänstervarv. Fattar inte att jag tycker att det är en så himla bra metod. Jag har ju tränat för Pelle till och från sen jag var 18 år och jag tror inte att det har gått en enda lektion på 14 år där han har sagt att mina hästar är för raka i vänstersidan, snarare tvärt om…

Så till helgen tar jag med mig, lite rakare, killa med innerskänkeln, lyft nosen lite och sen bara våga rida henne i stora gångarter. Ska bli väldigt roligt!

Anndao red sen Gullis och jag hann tyvärr inte se något av deras pass men Anndao var väldigt nöjd efteråt så jag antar att de hade skött sig alldeles utmärkt! Det är verkligen perfekt och så kul att vi kan träna tillsammans. Det sporrar en och hästarna och vi blir bara bättre och bättre. Vi är ett helt gäng som tränar var och varannan måndag nu så det är super kul! Nu har däremot Anndao åkt på lite semester så jag kommer sakna henne den här veckan men tur att hon snart är hemma igen, på söndag närmare bestämt.

 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s