Trim.

Då har vi trimmat igen, härligt att Pelle kommer och drillar oss. Speciellt nu när man känner som Sveriges absolut sämsta ryttare. Då är det extra skönt med lite vägledning! Så igår var det Cindys tur att visa upp sig och hon var riktigt på hugget, vet inte alls vart det kom ifrån. Het, visade cirkuskonster och visade bestämt att jag skulle passa mig för att klämma med skänkeln eller dutta med spöt för att förstärka sidförande hjälper när vi övade oss på att springa åt sidan.

Hon blev dock väldigt fin efter sina små blandade småhopp och levererade en bra träning! Men väldigt ovant för mig att rida henne när hon är så på hugget.

IMG_8275_preview

Bjuder på en gammal bild, igår hade jag både hoppsadel och förbygel för säkerhetsskull
Och tur var väl det 😉 

Tror mycket att hon är på hugget just nu beror lite på att hon inte riktigt vet vad vi övar på. Ska vi fatta galopp? Ska vi springa skänkelvikning? Ska framdelen placeras lite innanför spåret? Så Ja så mycket nytt att lära sig och så många frågor som snurrar i min skalle säger Cindy så ibland provar jag att göra lite av varje för att se om jag prickar rätt.

Men som sagt hon blir väldigt fin så det är jätte kul, har ju tyckt att hon har varit sockersöt sen hon föddes, ja jag har ju faktiskt spanat in henne redan som bebis och hon växer verkligen i kärlek för varje dag som går. Hon är en rätt försiktig häst så det är lixom lite extra härligt när hon väljer att lägga huvudet just i min famn och bli kliad och mysa. Och man märker hur mycket hon börjar lita på en och hur saker som varit svårt eller speciellt blir enkla och normala. Hon är helt klart en oslipad diamant som kommer glimma likt ingen annan sen ❤

Anndao var med och trimmade på Gullis, hann tyvärr inte se något då vi red precis efter varandra igår men hon kom ut ur ridhuset med ett gigantiskt leende och sa – Fjune är fortfarande min favorit! Så jag tolkar det som att träningen hade gått lysande bra! ❤

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s