Ut på tur. Aldrig sur.

Då har vi passat på att rid ut hästarna ordentligt, i måndags var det Liten och Elmer som fick kampera ihop i ihållande spöregn …

Man ska dock inte gnälla på regnet för det behövs verkligen men dropparna var minst lika stora som krokodiltårar så man kan säga att det gick att vrida ur precis allt när vi kom tillbaka hem!

Liten sådär imponerad över att ta sig fram på stigen bland äckliga löv längs sidorna. Elmer däremot tyckte nog att det var årets absolut roligaste tur! Men perfekt träning för Liten för det är precis det här hon inte tycker om med att vara fälttävlanshäst.

Dom här två fick hålla sig till en galopp upp för branta backen, Elmer behöver ju inte ta i så att han dör. Det känns lite onödigt!

Igår blev det samma tur men med två nya hästar och i strålande sol. Det blev Cindys första riktiga uteritt eller vad vi ska säga.

Jag har ju ridit ut henne absolut men då har vi hållit oss på vägarna runt gården och på galoppbanan. Har känt att oddsen för att vi ska tappa varandra varit lite väl höga för att ge sig ut på stigen och andra sidan skogen.

Men med Gullis och Anndao i täten på vägen dit gick det ju alldeles lysande även om det var ett lite spännande moment precis när vi kom in på stigen men det gick över ganska fort och vi kunde fortsätta alla fyra i samlad trupp.

För dessa blev det två galopper upp för branta backen och på vägen hem fick Cindy gå i täten. Super härlig kväll i solen och dessutom inte allt för mycket flygfän som annars är risken på stigen i skogen.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s