gammelsmurf.

Länge sen Elmert fick stå i centrum efter en envis vinter med ett sår i kronranden som ni säkert minns som sedan tog helt sjukligt lång tid att läka. Så han har helt enkelt fått stå lite åt sidan efter ett helt fantastiskt 2017 där han nog var placerad eller vann 95% av sina starter.

Men nu joggar han på om än mest rakt ut så fick det bli 2 minuter och 41 sekunder på volt här om dagen för att visa upp sig lite för allmänheten.

Så han är pigg och glad och nog inte helt införstådd med att han just nu är pensionär, jag är dock tacksam för varje dag jag får spendera med mitt livs kärlek och allt han ger mig. Även om jag varje dag önskar att den där dagen i november när han skadade sig aldrig skulle ha existerat …

Gamlis kommer alltid att förbli Gamlis, och jag minns den där kärlek vid första ögonkastet dagen när han var 5 år som igår trots att det nu är 18 år sen ❤

IMG_3466.PNGIMG_3464.PNGIMG_3467.PNG

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s