feeling.

Sitter du där och väntar på att du ska få en uppdatering på min facebook att jag har bloggat, jag visste väl det 😉 Men nu när jag fått lite feeling igen och försökt vara duktig och blogga lite så är det så illa att facebook inte längre tycker om wordpress så du kommer att få vänta i all oändlighet och lite till… Om du helt enkelt inte bara tittar in här av ren egen vilja vill säga det går ju det också har jag hört.

wordpress

Och jag lovar att jag ska bli lite bättre på att blogga, inte för att jag hade tänkt byta yrke till influencer det är jag nog alldeles för ointressant för, men det är ju ändå rätt bra att ha koll på sig själv och vad man hittar på tillsammans med dom bästa jag har. Och tro det eller ej , jag har faktiskt anmält mig till tre tävlingar inom en ganska snar framtid så sakta men kanske säkert kommer jag tillbaka lite nu när säsongen börjar ta slut efter ett år i stiltje..

Annat som är på gång är att städa sadelkammaren, frisera Gullis, kanske kränga av lite saker (som jag skulle behöva göra det) och lite annat sånt små pill och fix. Sen försöker jag filma lite övningar och så som jag gör för att visa er lite vardag. Och däremellan ska jag skämma bort cirkusaporna med godis. Inte svårare än så faktiskt.

img_3100

Det här är ju ändå livet, Dags att ta tillbaka det. 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s