Kusin vitamin.

Det var väl en sådär 20 år sedan och på Caleja som vi red tillsammans sist men igår var det äntligen dags igen! Det är ju nämligen Cissi’s och även Eva på landets fel att jag håller på med det jag gör idag. Hade dom aldrig slängt upp mig på Pelle i den där hagen när jag var sisådär 4 år, ramlade av och sen var helt fast så hade man nog inte haft ett stall fullt med hästar idag. Men oj så tacksam jag är för det!

Så igår kom alltså Cissi med ut till stallet så vi tog oss en tur ut i skogen på grabbarna och travade och galopperade på grusvägarna. Cissi på Gullis och jag på Elmer. Skönt ändå att Gullis 13 år är säkrare än Elmer 23 ….

Härlig kväll med sol och mycket prat! Mamma var med och gjorde stallet och lät brudarna skritta en timme.

Planen är ju att detta ska bli en vana vilket jag så ser fram emot, ni anar inte hur mycket jag har tjatat på Cissi under alla dessa år att hon ska följa med till stallet och rida!

Här har ni henne – Caleja f. 81 e: Callaghan – Magnat. Bilden är från 92 med hennes föl Elidora e: Eloge. Caleja blev 30 år ❤️

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s