Älskade Gamlis.

Han gör mig verkligen så lycklig ❤️ gamla knasiga älskade häst! Igår när regnet smattrade lätt på taket valde jag faktiskt att gå in i ridhuset och trimma lite och efter en vecka med uteritt, skritt, vila och löslongering kan jag meddela att någon helt klart var träningssugen! Han är verkligen så knäpp den här gamla hästen! Satte på spotify i fick för jag gillar att trimma till musik och man märkte att det var länge sen Elmer trimmade till musik för han rivstartade när jag tryckte på play och musiken strömmade ut ur telefonen. Haha och sen vill jag lova att han var på hugget. Han trodde nog helt klart att vi var på tävling igen 😉

Trimmade ca 30 min, vill fortfarande inte rida honom så mycket i ridhus trots att vi både har stort och bra underlag så känns det bättre att rida rakt ut så mycket som möjligt innan vintern kommer. Men ingen var nog lyckligare än Gamlis att ”få visa upp sig

Och det går inte att sluta le åt att han fortfarande är den piggaste hästen i stallet.

Känns helt klart som att jag är lite blödig men jag är så tacksam för alla dagar jag får med honom och varje gång han får mig att skratta! När han busar iväg eller är rädd för dörren … Lika tröttsamt som underhållande. Han kommer verkligen i sinnet aldrig att bli gammal ❤️

Så länge sen han har fått glänsa här så ni får stå ut med lite bildbomb för det tycker jag att han är värd. Och frågar ni mig är han så fin, har jag dock alltid tyckt och kommer alltid att tycka. Min sockersöta, knäppa, knasiga lilla ponny!

❤️ Om någon undrar hur K Ä R L E K stavas så stavas det såhär! ❤️

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s