Övat.

Tävling närmar sig med stormsteg och vi övar på. Så i lördags stod banhoppning på schemat och jag ställde upp en liten bana med 5 hinder och 6 språng som jag hoppade två varv istället så blev det 10 hinder och 12 språng, känns lite mer som en trolig mängd på hinder till helgens tävling, eller ja snarare kanske 8 hinder men bättre att öva på lite för många.

Insåg att det var rätt länge sen som jag hoppade bana på Cindy nu men tycker att hon gjorde det väldigt bra ändå, jag red lite slarvigt en gång så det får jag ta på mig men bortsett från det sköter hon sig strålande.

Det är verkligen så perfekt att vi har så mycket skärmar och utfyllnader och tittiga saker även om Cindy typ tittar på alla hinder men på så sätt blir det ju inte svårare att hoppa stora vattnet som att hoppa en dalahäst typ 😉

Planen är att hon ska få hoppa bana även idag som sista genrep inför lördag måste ju vara lagom avvägt att vi inte tränat varken för mycket eller för lite eller vad jag ska säga. Hon får ju inte vara trött men måste vara väl förberedd.

Visst början hon bli väldigt jämn och stabil? Är ju helt galet nervös inför helgen såklart men det ska bli kul att få komma ut med henne och se hur hon reagerar på tävling. Har ju ridit henne på en framridning en gång och det var när jag provred henne hos Malin, då tog vi med henne till Åstorps dressyrmeeting och det gick ju bra om vi just då mest var glada för att inte dela på oss eller krocka med någon 😉

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s