Lugna dagar.

Mitten av den här veckan har bestått av lite lugnare tempo och återhämtning inför helgen och dess utmaningar.

Gullis tränade med Anndao i sadeln för Pelle i måndags och trimmade lite markjobb i tisdags därefter har jag joggat honom väldigt rund och bara ridit lite mysigt mjukgörande.

Elmer avslutade ju förra veckan med att konditionsträna ordentligt i söndags så efter det fick han vila måndag och tisdag. Och nu har han joggat två dagar i rad med kusinvitamin på ryggen! Och han har visat en mycket pigg form 🙈

Litens sår återhämtar sig fint så hon har nu fått komma ut om än på en begränsad yta för att hon ska sköta sig. Hon har också fått börja skritta så igår skrittade hon och Cindy ihop.

Sätter igång henne lite lugnt nu så att såret läker ihop fint.

Idag drar tävlingsuppladdningen igång. Hästar ska trimmas och badas. Packning ska smörjas och packas. Hovar ska broddas. Och manar hoppas jag att jag ska hinna knoppa imorgon. Gillar inte att knoppa dagen innan.

Jag har ju däremot ingen bil i helgen så att få ihop en tävlingshelg utan är helt klart lite pyssel. Tur med kusinvitamin som räddade gårdagen. Fredag till söndag återstår att se … 🙈 men det är ju flera timmar kvar.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s