Allsvenskan är igång.

Då har vi ridit första omgången av allsvenskan div 4 i dressyr hos ett soligt Finntorp.

Alla ni vet ju hur status är med Elmer och att han haft en ganska mörk vår så jag har känt att om allt håller och han mår bra så känns div 4 som en alldeles lysande uppgift för honom. Och för mig med för den delen. Han får gå två omgångar i LC:1 och sedan en final hemma på Katrineholm i LB:1. Och jag får öva mig på att rida i lag, för det är faktiskt något annat än att rida på sig själv. Så nu får jag öva på det på en nivå som jag är mer än stensäker på. Vilket just nu känns bra mentalt för mig. Jag väljer ju bort Lag SM i år av just den anledningen. Att jag inte riktigt känner mig stark just nu i ett lagsammanhang. Utan jag måste öva mitt mentala fokus just nu. Och jag tackar KRF för möjligheten att få göra det i deras lag.

Åter till ritten – Elmer gjorde en väldigt fin ritt, jag log nog hela vägen förutom när jag lite svagt ptroade och sa att galoppen redan var slut trots att vi bara galopperat en långsida.

Förutom att han driver lite dåligt i skritten som såhär i efterhand känns lite surt när det var så nära en vinst så kan jag inte klaga på honom någonstans.

Så enormt glad och belönades med fina 71,11% vilket jag såklart är jätte nöjd med!

Med i laget red också Anndao på Gullis och vilken ritt dom gjorde!! Dom var verkligen så bra den här gången och dom bjöd på en uppvisning som inte såg tråkig ut en sekund. Det är ju annars Anndaos specialité nämligen att bromsa sig igenom ett dressyrprogram så när alla andra rider på 5 minuter rider hon på sävliga 8 minuter av ett oändligt tråk. Men inte nu! Nu var det snurr, stadigt och fin form! Och vet ni vad – då kom poängen också! Med besked! Personbästa på 68,33% och en 3:e placering individuellt! Är så stolt över dom!!

I laget red även Fia och Kalle som fick 63,70% och en 8:e plats och tillsammans blev det då 203,148% och en vinst för laget med nästan 2% marginal ner till Vingåker, som för övrigt var stensäkra på att dom skulle vinna så dom hade hela sitt lag redo för prisutdelning medan vi hade ställt in alla två andra hästar, haha här ska det inte jinxas! Men Fia fick snabbt ut Kalle och jag fick låna gulliga Pyret!

Super kul dag som sagt och vi är taggade för omgång 2 om två veckor hos Trosa då planen är att ännu en gång göra vårt bästa. Och jag hoppas som sagt innerligt att Elmer ska fortsätta att må bra såklart. Han kollas hela tiden av såklart där han både springer på asfalt och löslongeras på mjukt och hårt underlag för att hjärtat mitt ska hålla sig lugnt. Han älskar ju att åka på turné sådär vill jag mer än gärna ge det till honom i den mån jag kan för att ge tillbaka allt han har gett till mig ❤️

Nu ett litet pris bildregn! Bästa grabbarna och bästa vännen ❤️❤️

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s