Höjdhoppning

Cindy fick göra en av mina favoritövningar i helgen, nämligen bom, 9,5 m, hinder. Det var första gången som hon fick göra den övningen och jag var först lite osäker på hur hon skulle lösa uppgiften men oj så bra hon har blivit!

Hon har ju en tendens till att bli lite kort i rocken men nu gick hon stadigt på 2 språng och på slutet fick hon till och med lite trångt!

Är verkligen så himla nöjd med henne och jag tror till och med att vi satte vårt höjdhoppningsrekord! Och det kändes väldigt lätt.

Ska verkligen bli en spännande höst och vinter med henne, känns som att jag säger det jämt haha men jag menar det verkligen för hon utvecklas verkligen helt tiden på ett väldigt positivt sätt. Planen är att vi ska ta oss an en tävling i helgen, känner kanske att jag är unset oförberedd rent terrängmässigt och det är såklart jobbigt men vi ska ändå göra vårt absolut bästa. Hon har ju varit helt lysande hos Mathias och på Muskö, det är ju bara att vi inte hunnit besöka så många olika banor än, men vi hoppas på en lång och torr höst så att banorna är öppna länge för träning.

Och att man får lite mer av det där åtråvärda som kallas tid… För den känns verkligen knapp ibland!

img_2195

Lilla raketen!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s