Att försöka vända en trend.

Har helt klart gått en hel del troll i mina starter i år men sakta men säkert försöker jag vända en trend. Det började där precis innan Enköping kan man säga, förutom att jag såklart hela året har slitit på och försökt hålla hästarna i en bra form såklart.

Men jag mentalt har varit i en urusel form så till Enköping tog jag med mig enbart en häst, åkte helt själv. Hade ingen som kunde störa min bubbla. Lyssnade på mentalt snack i en timme i bilen, gått ner en klass och trots att regnet stod som spön i backen intalade jag mig själv att jag mår bra.

resultat

Sedan dess har jag verkligen försökt att ha en bra mental balans och ha det i fokus. Hästarna har tränat på precis som vanligt så där är inget ändrat.

Och nu kan man sakta börja se att trenden vänder något, såklart på en nivå långt ifrån där jag vill vara men ibland måste man bara börja om.

Så efter 6:e placeringen i Enköping som just nu känns lite som vändpunkten så har hästarna både kommit hem med pris och Gullis har hoppat felfritt.

img_2363IMG_2012(1)

Utan att nu få hybris så ska jag bara fortsätta i samma fokuserade spår, hålla mig till min plan och jobba så som jag har gjort. Som sagt att hästarna är i en fin form och mår bra är inget tvivel om men om jag inte kan vara en god vägvisare och tro på det vi gör så blir det helt klart väldigt svårt.

Har alltid haft ett litet hjärta hängande i sadelkammaren med orden – Gör det du tror på och tro på det du gör. Och det ligger helt klart en stor del sanning i det.

Sen har vi ju såklart ändrat massor det senaste året för att framförallt Gullis ska må så bra som möjligt med sina hovar. Han är min bästa häst och då finns det inget viktigare än att han faktiskt mår bra för att han ska kunna prestera så bra som det bara går. Och det är klart att den träningen nu också börjar ge resultat, men det handlar egentligen inte så mycket i ändring av träning rent ridmässigt mer än att jag försöker bli bättre varje dag såklart. Men i form av underlag och alltid gå på banor som är skötta på ett bra sätt, sen även kunna vattenträna, asfaltsträna och annat sånt som är så viktigt.

IMG_1767(1)img_1565img_1493

Nu laddar vi upp för årets sista fälttävlan, jag har faktiskt unnat mig en semesterdag på fredag för att än mer inte känna mig stressad med tre hästar till start utan kan förbereda mig och dom på precis bästa sätt.

För om man mår bra – Så går det bra!

img_1092

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s