Sol i sinne. Brun inne.

Så skönt nu när det är regn och rusk ut att kunna skämma bort hästarna lite extra. Så efter två dagar med en timmes skritt fick Gullis sola och vibra efter helgens start.

Känns verkligen bra att kunna låta honom vibra nu lite efter en lite hårdare start med lite tungt och lerigt underlag. Och han om någon älskar ju när det är varmt så att få lite sol på ryggen klagar han inte över!

Några som inte fick lika lyxigt var Liten och Elmer som fick komma ut på tur i regnet, men dom klagade verkligen inte och Elmer var sitt piggaste så han provade på en rivstart och sa försten upp. Han kom först upp.

Gullis fick även bli så bortskämd att han fick vibra och sola även igår innan vi sparkar igång lite lätt igen, blev även en promenad på asfalten på morgonen. Att ha allt detta på hemmaplan är verkligen få förunnat och fortfarande lite som en dröm.

Livsnjutaren ❤ 

Brudarna har varit mer än pigga efter starten och mest liknat popcorn på maskin, så dom har kommit igång och börjat jogga igen och känns fina och fräscha. För Liten väntar tävling redan i helgen. Dags att gå i skolan… Hon får gå med och gå i laget i dressyr. Vi får väl se vad mina lagkamrater tycker om det haha. Hon får gå två klasser och jag hoppas kunna hitta lite lugn. Men ni förstår ju själva vilken besvikelse det kommer att vara när hon ska ut gång nr två och tror att det är banhoppning och det är ännu ett dressyrstaket som väntar…

Cindy ska få komma ut på en hopptävling nästa helg, spännande! Valde Nynäshamn då det på pappret kändes som bra förutsättningar. Framridning 20*40, framhoppning 20*60 och tävling ute. Med lite tur blir det då inte så många på varje plats. För det är ju det som är det svåraste just nu att umgås med andra hästar.

Liten och Gullis ska sen gå varsin klass på Unnihoppet i Södertälje vilket ska bli kul. Var länge sen jag tävlade på SRK och dom brukar ju ha fina tävlingar så det ska bli roligt. Dock är deras framhoppning alldeles för stökig så Cindy får stå över, tror dessutom inte att dom hade någon 100-klass så det löste sig ju av sig själv om inte annat.

Ikväll kommer Pelle förbi och trimmar oss inför morgondagens start, så kul! Vi är ju dessutom ett lite gäng hemifrån som både tränar idag tillsammans och sen tävlar imorgon tillsammans så det blir en mysig start på helgen 🙂

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s