Ryggont.

Smärta är väl ett bra ord att sammanfatta mitt läge just nu. I tisdags på kliniken började jag få ont i rygg och jag frågade om jag inte kunde få en kortisonshot i ryggen. Fick jag ju såklart inte men man kan känna nu såhär 2 dagar senare att det nog hade varit skönt ….

För fy fan va ont jag har just nu. Tur det finns lite starkare smärtstillande och bra vänner!

Gullis har ju tagit det lugnt sen han fick sin lilla ”behandling” och det verkar som att han tycker att det var väldigt skönt att låsa upp lite spänningar.

Cissi och Philippa red på Elmer och Liten igår. Cissi var duktig! Och Philippa red Liten jätte bra ❤️ jag fick nöja mig med att sitta på en pall.

Cindy skrittade igår med Gullis för att idag jogga igång igen i pessoaselen. Det är typ det jag klarar av … men hon var fin och gjorde fina fattningar så det var kul och bra jobb 🙂

Resten av gänget fick skritta imorse så hoppas vi att min rygg snart är återställd igen. För det här är hemskt.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s