Cindy & Anndao.

Lite sen med rapporteringen men för en vecka sen styrde vi till Nilslund för att sova där en natt och krama på Mathias som fyllt 40 helgen innan och för att på lördagen ha lite närmare till ridskolan där sista omgången av div 4 skulle gå av stapeln.

Med oss hade vi Liten och Cindy och efter att ha stött och blött lite fram och tillbaka så föll det sen på att Anndao fick debutera Cindy på dressyrbanan.

Dom började med en förklass som gick i LC:1, dom gjorde en jätte fin ritt. Jag blev typ tårögd för jag var så stolt över deras insats! Haha var kom den här blödigheten ifrån? Åldern? Men jag tyckte verkligen att båda två var så duktiga! Cindy skötte sig strålande och Anndao gav henne en jätte fin upplevelse på hennes första start i så väl ren dressyr som inomhus.

Dom belönades med 62,963% och landade på en 7:e plats, mitten av klassen. Så nöjda med resultatet!

Alltså hur fin är hon inte ❤️

Hon var sedan en stjärna mellan klasserna och gick rakt in i trailern och förutom att hon alltid är så hungrig att hon typ offrar en höpåse varje gång så är hon så duktig. Hon har ju absolut inte varit svårlastad men hon har kunnat fråga frågan – är ni säkra på det här? Och då kan det ta 2-3 minuter at lasta men nu som sagt rakt in alla gånger hela dagen! Så duktig!

Vi trodde nog att hon skulle bli lite trött till klass nr 2 som var lagklassen och gick i LB:1. Men ack så fel vi hade, ju mer Anndao red desto piggare blev Cindy! Haha så söt!

Såklart ett litet ”orosmoment” då det var samma domare i båda klasserna och hon tyckte att hon var pigg redan i första klassen?! Så vi tänkte nog att det skulle landa på dryga 60% även om jag absolut tyckte att det var en fin ritt även om jag inte alltid kunde hålla mig för skratt när hon busade lite och la sig på.

Men ack så fel vi hade! 64,643% blev resultatet och vi kunde inte vara mer än såååå glada! Vilken prestation! En 8:e plats och mitten av klassen även denna gång.

Kunde verkligen inte bli en bättre första start i livet på dressyrbanan och det blev dessutom ett resultat att räkna med i laget vilket såklart var en jätte kul bonus!

Jag kan bara konstatera att jag är en så stolt hästägare och så stolt över Anndao’s utveckling det här året som verkligen tog fart här efter sommaren. Tror hon behövde en dålig ritt där i Muskö och inse själv att hon var lite tråkig 😉 för efter det har det varit allt annat än tråkigt! Och dessutom gett henne en 3:e och en 2:a placering på två olika hästar och sen dessutom ett PB på 68%

Ni förstår ju hur bra hon kommer vara efter vintern! Tacksam att hon är en del av hästarna och mig ❤️

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s