Vårkänslor.

Hästarna är verkligen så galet pigga just nu! Superhärligt såklart! Det känns nästan som om dom tror att det är vår, ridbanan är dessutom helt perfekt! Så man kan ju inte annat än bli lycklig i själen!

Passade på att hoppa både Gullis och Liten ute igår, hej och hå men oj så kul. Båda var riktigt laddade men kändes fina! Gullis la sig på lite mycket kanske och i från att inte täcka distanser så fick jag lite väl kort i 5,50 så han någon gång gick på frambommen lite.

Och visst det är ju inte så att han har bakbenen upp till skyn, långt ifrån men han öppnar ändå upp bra för att vara honom så det är väldigt kul!

Busig och bockig men det kändes ändå relativt enkelt och han fick ett uns höjd i benen vilket var skönt. Mest för mig såklart för det är nog mest jag som är lite ringrostig men alltid skönt att känna att man kan hoppa över 1 meter och det ändå känns lätt. Ett tag har det ju känts hyfsat svårt att hoppa alla hästarna… Mycket beror ju såklart på att jag vill strutta runt istället för att galoppera.

Men som sagt pigg och glad var han och jag fick helt klart hålla i mig lite ibland 😉 Och trots att vår ridbana är gigantisk så kändes det inte som att den räckte till ibland när han tog tag och avgick mot utgången, haha. Som tur var höll vi oss inne på banan 😉

Nästa på tur var Liten och även hon var rejält laddad och for runt lite när jag red fram, när vi väl började hoppa höll hon sig i skinnet ändå även om hon var lite stark och het. Även hon tycker jag känns jätte pigg och fräsch och hennes sista språng är jag så nöjd med!

Hade absolut kunnat ta en vända till med lite högre på henne men kände bara att jag nog skulle ha svårt att toppa just det språnget så då gav ja mig. Så skön känsla att avsluta med tycker jag.

Man kan som alltid önska lite mer av min skänkel men hon hoppade med gos marginal, hoppade av jämt på båda bakbenen och kändes så där super rund och lugn i språnget så ja jag var helt enkelt nöjd där! Jag hoppas ridbanan ska fortsätta vara såhär perfekt lite till så kanske man hinner hoppa ute även nästa helg, det vore ju magiskt. Även om ryktet säger att det ska bli kallt nu …

Väldigt glad i hästarna som sagt och det var en riktigt bra söndag, mamma hjälpte till på bana, jag hittade Gullis sko som han tappade i fredags, alla utetäcken och grimmor är tvättade och rena. Nästan alla stalltäcken är rena, bara Cindys kvar att tvätta.

Så dumt att klaga helt enkelt, Cindy och Elmer reds ute i lördags. Elmer i skogen och Cindy på banan, så dom fick lösgaloppera igår. Roligt det där när man inte har ett ridhus hur kul hästarna tycker att det är att få lösgaloppera till de att vi nu har ett ridhus och det ingår i deras vardagliga träning. Dom uppskattar absolut att få lösgaloppera så men tack och lov är det inte någon massaker av ridhusbotten längre. Nu får man faktiskt driva lite på dom ibland. Mysigt också att hästarna är så bra vänner att man kan släppa dom tillsammans så dom får busa lite samtidigt som dom tränar.

Nu bara en jobbvecka kvar innan vi går in i Friends veckan också! Hur kul?? Ska verkligen bli super roligt, förr har jag ju varit med Sanna men dom bestämde sig för något år sedan att inte ha någon monter vilket såklart är jätte tråkigt tycker jag. Jag tycker verkligen att det har varit så himla kul att jobba tillsammans med Sanna och hennes familj och deras fantastiska butik.

Men i år får jag i stället äran att jobba för ett märke som ligger mig så varmt om hjärtat nämligen Equito! Och det ska verkligen bli så himla roligt! Deras nya kollektioner är dessutom smashing! Så ja det kan knappt bli bättre!

Så kom dit, leta upp mig! Kramas och prata lite och ska du unna dig en riktigt snygg ny outfit så har du ju dessutom kommit rätt! Det är både bra priser och bra kvalité så vad med kan man önska sig? Ni som känner mig vet ju att mina hästar typ bara bär schabrak från Equito eller Equiline. Så kan intyga att dom håller länge och tål att tvättas!

Dom kommer även få in sina helt nya ridtights till mässan! Läääängtar efter att få prova dom!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s