Tråkigt är ändå inte så tråkigt …

Lite sen rapport kanske men bättre sent än aldrig som man brukar säga … Liten avslutade ju dressyråret 2018 med en LB:1 i Katrineholm och finalen av allsvenskan. Hon kändes lite på tårna och bjöd på någon grisfattning på framridningen och så så det fick helt enkelt bli fokus på att hålla henne lugn och utan bus.

Hon höll sig på mattan och jag hade väl en känsla som sa att det var ett godkänt program men inte så mycket mer än så. Hon kändes extremt tråkig och jag tyckte typ att det var slätstruket rakt igenom.

Och man kan helt klart konstatera att hennes sprudliga jag spelar en ett spratt! För här har ni ritten!

Och att säga att det här ser tråkigt ut är kanske inte helt rättvist. Anndao sa att hon såg fin ut och ja jag får väl glatt säga att Anndao nog ändå hade rätt.

Och när jag ser det här och kopplar ihop det med min tråkiga känsla så förstår jag ju nu varför det ibland ballar ur totalt. För som sagt är detta tråkigt och jag läggar på tryck ur det här så förstår jag att det ibland blir som att lägga en mentos i cola.

Så den här vintern blir till att känna om lite grann och få det tråkiga till roligt så att hon blir lite mer lagom tempererad nästa säsong.

Ritten belönades med 66,429% och med det kom vi på en 4:e placering. Alltid lite extra roligt att vara placerad hemma och att dessutom få avsluta säsongen i dressyr med pris.

Tyvärr kom inte laget placerat denna gång men tycker verkligen att vi har haft så roliga omgångar i div 4 i år och att laget dessutom levererade super jämna och fina ritter i finalen får ändå vara grädden på moset, Jag 66%, Fia 65%, Anndao 64% och Tindra 63%

Ska bli roligt nästa år och då får vi gå upp en division eller två och ryktet säger ju att vi håller på att värva Philippa vilket ju vore magiskt kul! Tänk att få åka ut och rida lag med både henne och Anndao, kan det bli bättre? Knappast! Vi står ju tillsammans, hänger tillsammans och tränar tillsammans. Vi får helt enkelt inte nog av varandra. Men det är väl precis just så det ska vara också.

Kom på förresten att jag inte heller visat er ritten från Trosa när Liten kom 2:a i LC, samma poäng som ettan. Ja jag grämer mig fortfarande att jag typ bara inte släppte tygeln i den fria skritten. Inte för att det är en merit att vinna en LC, men för att det är ett klantigt sätt att förlora en LC på.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s