Jullov

Då var jullovet här! Och lika så släng nummer två av den här förbannade förkylningen. Och nu mår jag ännu värre än innan. Och innan mådde jag skit så ni förstår ju …

Så ledighet fram till 7 januari kunde inte komma bättre! Jag ska verkligen bil, njuta, bli frisk och rida. Sen är det typ stopp där med aktiviteter mer eller mindre. Lite jobb, det kommer man aldrig undan som ekonom. Sen rensa ur lite hemma och rensa ur lite i stallet.

Hoppas på fint väder och bra kamera någon dag också. Gråare än vad det var igår går knappast att få så jag hoppas det vänder nu.

Hästarna känns för övrigt jätte fina! Liten och Gullis har jobbat några dagar med ett gäng travbommar, 5 närmare bestämt. Och även en liten studs med 4 hinder, 2 kryss och två räcken.

Liten har hoppat två dagar och då lite lägre båda gångerna. Gullis har hoppat en dag och fick sista vändorna gå lite högre på räckena utan att länga avståndet så han fick ta i lite. Han blev väldigt spänstig och bockig 😉

Även Elmer fick busa några gånger på bommarna vilket han mer än uppskattade!

Och jag har även tagit mig upp Cindy som kändes jätte bra! Så det var så kul! Så det känns riktigt lovande inför ledigheten och dessutom är Anndao äntligen frisk från sin operation i käken som dragit ut på tiden utan dess like! Så äntligen är ordningen återställd igen ❤️

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s