J U L A F T O N !

Känner mig fortfarande som ett barn den här dagen på året! Längtar efter att få vakna, titta på julkalendern och sen åka till stallet för att mysa med dom bästa vänner som finns ❤️

Jag mår tråkigt nog fortfarande inte alls bra men jag har haft hjälp både mamma och Anndao så det har varor skönt! Mindre skönt var kanske att Cindy råkade tappa mig i lördags … snabb som vinden över en bom på marken och så hick vi skilda vägar … Men bortsett från det och att hon nu även lärt sig bock i galopp så känns hon väldigt bra!

Passade på att ta några små skutt vilket hon gjorde kalas! Som sagt svårare med bommar på marken 😉

Liten och Gullis har varvat studs med trim och båda känns väldigt fina så det är kul!

Och Elmer har gått i pessoa och även joggats och han är som alltid pigg och glad och älskar att få hänga med ❤️

Så nu är det väl inte så mycket mer att säga än att önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Tack alla för i år! Det har varit ett väldigt blandad år där man nog ändå får säga att jobbet är det som fått tagit mest energi av olika anledningar. Men när jag däremellan hunnit med att andas så har ju hästarna sprungit riktigt fint!

Så nu ser jag fram emot 2019 som jag är helt övertygad om kommer bli så spännande men på ett helt annat sätt än 2018!

Så från oss alla till er alla – EN RIKTIGT GOD JUL!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s