Ny bekantskap.

Igår fick vi besök hemma av Niclas Haking och för mig var det mitt första möte med honom. Så det var helt klart både spännande och lite nervöst. Alltid nervöst att träna för någon ny tycker jag, även om jag älskar att få input och se saker från en annan synvinkeln ibland, så är det ju också väldigt tryggt med att ha sin hemmatränare.

Blev en riktigt rolig och nyttig kväll där utbildningsskalan stod i centrum och takt, rytm, balans och rakriktning i fokus.

Vi jobbade på raka linjer, bommar och halter efteråt, och vändningar ”åt fel håll”. Gullis blev väldigt lösgjord och bra av arbetet och hoppningen blev bara bättre och bättre ju längre passet gick.

Riktigt kul kväll med bra övningar och inspiration med hem. Så nu blir det till att fortsätta utvecklas och bli bättre. Planen är dessutom att Niclas ska komma till oss ca 1 ggr/mån nu framöver vilket jag tror kommer bli en jätte input för att få så väl hästarna som mig ännu bättre.

Anndao var också med och red på Liten, och om jag var lite nervös så var hon än mer nervös 😉 men när Liten hade släppt ur lite kolsyra och Anndao började andas så fick dom till en riktigt bra träning!

Anndao har ju inte hoppat Liten så många gånger ändå men så länge hon släpper lite på handbromsen så tar Liten väl hand om Anndao och dom löser uppgifterna fint tillsammans.

Liten är ju väldigt hinderklok men hon är absolut inte alltid super lätt att manövrera när hon blir lite i gasen.

Kall men rolig kväll tillsammans med bästa gänget, vi har verkligen blivit ett så himla bra träningsgäng som rider ihop, tränar ihop, kollar på varandra och hjälper varandra. Super kul när vi alla vill åt samma håll och det är att bli bättre och att hjälpa varandra att bli bättre.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s