Träningssugen?

Tänkte även passa på att bjuda på filmerna på hästarna från förra fredagens träning för Mathias. Väldigt roliga, nyttiga, svåra och avslöjande övningar, helt klart! Och nu när många stall, förståeligt, stänger kanske inte alla kommer iväg på träningar och behöver lite inspo hemma på kammaren.

Man vet verkligen vad man behöver öva på för att bli bättre! Tur det är tre veckor kvar innan jag preliminärt har tänkt att debutera på hoppbanorna i år.

Börjar med en film på Liten som var väldigt het på gröten, men summan av kardemumman så tyckte Mathias att jag red henne jämnare än sist så det är ju kul! Övning ger färdighet, han tyckte även att hon var väldigt rak och fin på hinder. Något som ju även mamma kommenterade på Lasse träningen att hon tyckte att jag var väldigt bra på att rida hästarna rakt över bommarna 🙂

Om Liten var i gasen så hade Gullis käkat raketbränsle och galopperar ur bild någon gång …. Men Anndao rider honom bra och löser uppgifterna väl trots att Gullis har svårt att hålla tillbaka myrorna i brallan!

Väldigt kul att han är så himla fräsch! Och Mathias sa att han inte sett honom såhär fräsch på läääänge så det var jätte kul! Han tyckte att han såg minst tre år yngre ut. Vi gjorde ju en ganska stor förändring för dryga året sen och bytte förutsättningar för alla hästarna vilket verkligen enbart varit positivt men såklart extra kul när Gullis mår så himla bra! Han ä ju trots allt min bästa häst och jag önskar så att han ska få fortsätta må såhär bra så att vi snart kan rida lite stora tävlingar igen ❤

Sist ut kommer en film på Cindy, och bjuder er även här på resan från spänt till avspänt. Och från att jag inte alls vill att Mathias ska smacka på henne, haha. Till att han inte alls behöver smacka på henne 🙂 Det är lixom fortfarande inte läge att bara hoppa upp och kroka i på Cindy om det någonsin kommer bli det. Hon är ju en dam med ganska mycket integritet och det är inte vem som helst som får klappa på henne och så, så kanske är det så att man aldrig kommer kunna hoppa upp och lägga en ”bensax”, men då får det väl vara så 😉

Tycker som sagt att hon sköter sig väldigt bra och bjuder på några fina språng och bra rundor. Och jag tycker även att hon blir bättre och bättre på travhoppning även om det fortfarande är väldigt svårt om man frågar henne.

Än en gång, nyttig och kul kväll! Och det är bara att kämpa på för att bli bättre 🙂

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s