smalt.

Oj vad länge sen den var jag red på ett smalhinder kunde man säga. Ställde upp lite smala skärmar och lådor i ridhuset i onsdags för att öva lite på Fjunet. Och oj vad ringrostig det var fört! Dessutom var han megapigg och då blir det ännu svårare för då både kör han lite själv, och dessutom är sitt absolut tittigaste så ja pricksäkerheten sitter inte som ett smäck. Klart jag inte ska klaga att han är pigg det är ju bara härligt men ja min reaktionsförmåga och snabbhet i ridningen är långt ifrån lika snabb som hans!

Värmde upp med en liten serie bara för att eventuellt ha ordning på grejerna men han blev stark ut ur serierna typ varje gång… Haha men in var han bra 😉

IMG_8048 (redigerad).PNGIMG_8047 (redigerad).PNGIMG_8050 (redigerad).PNG

Efter det väntade som sagt lite smala linjer, en spets och en trippel. Hoppade lite bågar, lite tight uppridning och så. Tycker att han skötte sig fint, jag blev lite stressad en stund och stress är fan aldrig bra. Då rider man alltid lite kackigt…. Konstigt det där att det är så svårt att stänga ute vissa sker ibland. Måste bli bättre på att inte bry mig det minsta men ja ibland har man sånna dagar då man bryr sig vare sig man vill eller inte.

Men han prickade ju det som var smal, gjorde oftast det jag bad honom om, vi hamnade lite i osynk på ett avstånd som vi ridit på tre först och som jag tänkte att vi skulle fortsätta gå på tre men Gullis bestämde sig sedan för att han tyckte att fyra var bättre… och dom som känner gullis från att han var ung vet att vill han gå på ett till så kommer han att göra det varesig man vill eller ej. Så där måste jag bara bli bättre på att anpassa mig till honom.

IMG_8053 (redigerad).PNGIMG_8054 (redigerad).PNG

Ska helt klart bygga fram lite smalt igen snart så att det här sitter som ett smäck när säsongen väl drar igång igen sen. Man kan aldrig bli för bra på att pricka smala hinder.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s