Galoppbanan.

H U R härligt är det inte att våren typ är här, ja jag vet att alla pratar om bakslag men om vi skiter i det och njuter för en sekund! Det är ljusare både på mornar och kvällar! Och det har börjat tina i marken och hästarna är så pigga!

Gullis fyllde ju 14 år i måndags så det firades såklart med 2 påsar morötter och dessutom hann jag precis ut innan mörkret så det blev en tur på galoppbanan. Det var ju ett tag sen nu så man får ju börja lite light för att inte slita ut sig för mycket bara för att det är kul!

IMG_2702.JPG

IMG_2684.JPG

Så vi körde lite lätt med 3 vändor i trav som uppvärmning innan vi sedan gick över och cantrade 3 vändor om man nu kan kalla det cantra … Gullis var mer än lycklig så han bjöd mest på bock och bus och kändes helt överlycklig över att äntligen få släppa ut alla myror i brallan som han här! Och avslutade sedan med två vändor till i trav innan vi skrittade av.

Gullis har dessutom nu en liten bettlös period nu när han har tränat på bra och inte ska tävla riktigt än så känns det bra att rida utan, så med hackamore på fick jag glatt hålla i mig, han tyckte att det var lite som att rida ut i grimma med sitt stora ludd på näsan, inte för att han är olydig det är han verkligen inte men han hade helt klart lättare att placera huvudet mellan frambenen än när man har en liten nödbroms av ett bett.

Var en super mysig kväll precis innan skymningen så någon bild blev kanske lite suddig men vad gör det när man ser det där smilet på mig?! Och enligt Gullis blev det nog helt klart en absolut godkänd födelsedag!

Passar på att bjuda er på en mysig bussig bildbomd helt enkelt! Två lyckliga själar ❤

IMG_2728.JPG

IMG_2729.JPG

IMG_2734.JPG

IMG_2737.JPG

IMG_2757.JPG

IMG_2759.JPG

IMG_2760.JPG

IMG_2763.JPG

IMG_2761.JPG

IMG_2781.JPG

 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s