imponerar.

Av flera anledningar så valde jag att rida Gullis för Niclas men en av dom är ju att jag inte riktigt tror att Cindy är så bra som hon är. Låter lite konstigt kanske men ja alltså jag vet ju att jag har en bra häst det är inte det men det här med att träna i grupp och dessutom göra svåra saker känns fortfarande lite svårt eller vad jag ska säga.

Så båda gångerna har jag på lördagen ridit övningen som vi har ridit på fredagen fast så i min ensamhet med mamma eller Anndao på backen. Och döm om min förvåning när hon båda gångerna har levererat så himla bra och gjort övningarna som om hon inte har gjort något annat. Så himla duktig! När blev hon en vuxen häst lixom?

Travade fram med Elmer lös i ridhuset, så bra för att öva Cindys lite mötesskygga sida. Det är tur att man har en snäll lekfarbror som Elmer som tuktar ungdomarna! Verkligen helt perfekt, och han tycker att det är helt okej kul att vara farbror även om han själv kanske skulle vilja vara med och träna lite mer själv också 😉

Övade sedan lite på samma uppvärmning som vi hade gjort för Niclas med serpentinbågar över bockar och med volter i bågarna. Gullis övade ju på attt flytta undan skänkeln, på Cindy blev det mer fokus på att faktiskt få till mindre volter och bibehålla galoppen och byta galopp över bockarna. Supersvårt till en början men sen tycker jag att hon avslutar väldigt bra! Jag hade absolut kunnat slita lite mer på denna övning men för att ha kvar lite ork till övning två så nöjde vi oss där.

Så efter det gick vi på och övade på 16,5 m och vad ska man säga? Vilken stjärna! Hon gjorde verkligen 5 + 5 och därefter 4 + 4 hur enkelt som helst! Hur bra är hon inte??

Dessutom nästan lite höjdhoppningen så ja jag kan verkligen bara nypa mig i armen och njuta!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s