Krabbgång och trimstim.

Hamnat i ett litet trimstim med höstarna nu. Både bra och dåligt såklart. Känner själv att jag hoppar lite för lite men det är samtidigt kul att känna utvecklingen på marken på hästarna. Så har helt klart fastnat i lite grundridning. Tur dock att det i sig kan man aldrig få för mycket av!

Cindy har ju bland annat sakta men säkert börjat befästa sin krabbgång. Även om dom inte belönas med 10:or än så är vi en bra bit på väg att man faktiskt iallafall kan skönja att det är en skänkelvikning.

Undan höger skänkel är däremot roligare än vänster om man säger så …

Även fattningarna på henne blir bara bättre och bättre och där är det lite samma fenomen. Högerfattningarna är jätte bra! Dom har utvecklats enormt! Medan vänster är lite knivigare. Dom är också jätte mycket bättre men det är just den där vänsterskänkeln som hon inte alltid uppskattar så ibland bjuder hon på fattning med cirkuskonst. Men det är ju bara att nöta på så kommer det snart att släppa.

Försöker också slita på med att ha halsen ute och lång och få lite större steg i henne. Och allt det här jobbet kommer självklart att gynna hennes hoppning sen så det är ju inte så men som sagt måste helt klart börja hoppa lite mer!

Men hästarna känns fina, Gullis gjorde ju sina första ändå okej 2:or för Pelle sist vilket såklart är jätte roligt! Även om det också där är mycket jobb kvar innan dom är riktigt bra.

Och Liten har varit lite sugen på att ha sitt höger bak lite väl mycket innanför sig så det sliter vi på med. Hon jobbar även jätte mycket styrka och lösgjordhet i förvändgalopp. Mycket skolor och även hon att hon ska gå med lite större inte snabbare steg. Hon sliter även på med att bli slow och inte snabb i halvhalterna.

Men jag både hoppas och tror att det här jobbet kommer att ge bra resultat även i hoppningen sen. Styrka, lydnad och register är ju något som man alltid behöver!

Ps. Visst är vi snyggt kittade av EF i vinter! Och just nu kan även du vinna ett likadant ländtäcke! Så är du sugen – in här och tävla!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s