dom.

I helgen hade vi även lyckan att mamma Cissi var med också, det vill säga Mias mamma och inte bara kusin Cissi. Så många Cissi kan man känna! Men medan kusin Cissi var groom så stod mamma Cissi bakom kameran och förevigade brudarna!

Tusen tack för alla fina bilder! ❤

IMG_1690.JPGIMG_1691.JPGIMG_1694.JPGIMG_1695.JPGIMG_1692.JPGIMG_1693.JPGIMG_1696.JPGIMG_1697.JPGIMG_1698.JPGIMG_1699.JPGIMG_1700.JPG

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s