Efter träning kommer vila.

Bortsett från Gullis hovar så har ju hästarna gjort en fin vårsäsong måste jag nog ändå erkänna där alla tre har haft riktigt fina ljusglimtar och brudarna har verkligen varit väldigt duktiga.

Så det kunde ju inte passa bättre än att göra hästarnas tänder nu precis innan jag åkte till Falsterbo så hästarna har fått två lite lugnare veckor med vila, ute dygnet runt, lite tid utan ryttare på ryggen, uteritter och mys. Helt perfekt alltså att få mellanlanda lite.

Så nu har jag precis kommit hem och vi har börjat jogga igång igen vilket är så kul! Två veckor utan bästisarna skapar verkligen abstinens, och det i kombination med att spana på så väl fina hopp som dressyrhästar en hel vecka gör ju inte saken sämre. Än mindre när man dessutom har sina dressyrtränare i tältet bredvid. Då hinner helt klart byggas upp ett stort träningssug!

Hästarna har känts väldigt fina nu efter microvilan så det är jätte kul! Dom har både fått trimma och hoppa lite lätt och gör det med lätthet.

Köpte ett nytt bett i Falsterbo som jag provat lite på brudarna och än får det väl godkänt i sina tester. Men än som sagt bara lättare jobb än så länge.

I övrigt njuter hästarna av lite gräs några dagar och gigantisk hage så dom är mer än lyckliga och busar och äter för fullt! Paradiset helt enkelt!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s