Sommarkvällar.

Hur härligt är det inte med sommarkvällar som igår? När man rider ut vid 19-20 och det är över 20 grader varmt och solen strålar. Att dessutom rida ut med en av dom vännerna man gillar mest gör saken absolut inte sämre!

Så härlig torsdagskväll med en ordentlig skritt över stock, sten och snår. Som vi sen avslutade med galopp ute på vägarna. Brudarna uppskattade helt klart att få komma ut och sträcka lite på benen. Även om dom har passat på och busa en hel del i hagen nu när dom har fått gå på betet ett litet tag. Så himla lyxigt för dom!

Hästarna känns på det stora hela fina efter de två lite lugnare veckorna och även om det tar emot och säga ordet höst för det är ju trots allt bara juli så ska det bli spännande tävlingar framöver.

Planen är ju tävling redan nu till helgen så det ska bli riktigt kul!

Hoppas hästarna är lika taggade som jag på alla roliga utmaningar som väntar!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s