66:an

Man vågar väl inte säga allt för mycket men det börjar känns ett uns som att jag och hästarna snäppt upp oss lite över lag även om Gullis haft en högre nivå förut så börjar jag som ryttare kunna leverera likvärdigt på alla hästarna vilket känns väldigt roligt!

Om man tittar tillbaka på mina senaste ritter så skulle man snart kunna börja kalla mig för 66:an, då jag snittar på mina 9 senaste starter på drygt 66,75%

67

Har också haft ett nerslag på mina senaste 5 starter så det är också väldigt kul. Har för övrigt inte haft mer än 4 fel på någon av mina fälttävlansbanhoppningar i år.

Terrängresultaten ser kanske inte så lysande ut såhär när man bara ser bilden ovan men alla dom har ju en enkel förklaring och jag är jätte nöjd med alla dom ritterna.

Man får inte glömma bort att det är detaljerna som gör det och sakta men säkert börjar detaljerna bli bättre. Väldigt kul att öka sin lägsta nivå generellt och det känns som att jag har tre riktigt fina hästar att utvecklas med framöver. Innan årets slut får vi väl kämpa mot att jag ska kallas 68:an istället för 66:an helt enkelt. Och att jag ska sitta kvar i terrängen 😉

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s