Smärtsamt uppvaknande.

Igår fick vi lyxen att köra en träning med Roman Livaja. Kul såklart. Smärtsamt absolut. Mentalt totalt förkrossande.

Jag är verkligen i mitt L I V S S Ä M S T A form. Vill skämmas ögonen ur mig. Och ett pannben av bomull.

Jag tycker att jag oftast annars har ett okej pannben. Igår var det obefintligt. Sen absolut gick han rakt på mina absolut svagaste sidor. Den vill säga mina knän. Dom är ju inte riktigt som alla andras knän och det ena är ju opererat för 15 år sen. Knän i kombination med en liten lätt förkylning som jag inte tänkte skulle påverka så mycket, säg när är man inte snorig just nu? Men nej lungorna rymde typ 2 liter luft och att inte få luft är verkligen det absolut värsta jag vet. När det kommer till att jag känner mig trängd i min andning så är pannbenet noll. Jag får verkligen nära en ångest attack. Jag vet ju att det sitter i mitt huvud men ja nej det där hjärnspöket är enormt. Enormt och fruktansvärt.

Var såklart en jätte bra träning igår men jag presterade verkligen under all kritik. Men ja ett tydligt uppvaknande. Om jag nu vill att hästarna ska vara i håll käften form efter vintern så känner jag en till som har lite att stå i ….

Nog för att jag visste att formen var sämre men så här …. det är under all kritik ….

Tur att Roman var taggad iallafall. Han om någon borde nog kunna få mig i form. För er som inte vet vem han är så kom han 4:a på OS i Sidney i taekwondou och driver idag gymmet :DITT Performance Center på Birger Jarlsgatan 70 (balettakademin).

Sprang iallafall om en kort, 3,5km, i tisdags så jag det är väl bara att ta tag i förvandlingen. Som sagt det är svårt att skylla på hästarna eller kräva saker av dom om man själv bara är mjuk och kramgo utan ork.

Har pratat med några i stallet också så vi ska kanske försöka styra upp en lättare intervallträning typ en gång i veckan tillsammans vilket vore toppen! Bra för alla och ibland är det väldigt skönt med en sparringpartner när pannbenet sviker.

Som sagt att formen var dålig. Absolut. Så här dålig. Det är bara att börja. Omgående. Allt är bättre än inget.

Och som sagt det tog 24 min att springa runt sjön. 24 min kan man faktiskt klämma in i sina dagar. Det finns även ännu kortare träningsprogram som man kan göra hemma när man kollar på tv. Så steppa upp.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s