Konditionsträning.

Man hinner inte ut i skogen så ofta längre när mörkret kommer tidigare och tidigare men fördelen är att golfarna blir färre och färre så när man väl hinner ut så blir det riktigt bra pass.

Så jag och Cissi har både varit ute och galopperat på grusvägarna som att vi har galopptränat i branta backen.

Mycket galopp helt enkelt. Lätt att tycka att hästarna har galopperat mycket hela säsongen men det är nu arbetet inför nästa säsong börjar.

Man får verkligen inte ligga på latsidan nu under hösten för tror man att man hinner galoppera igång hästarna till våren så har man fel.

Så just nu när vi väl hinner ut blir det nästan uteslutande galoppjobb på ett eller annat sätt.

För Gullis är det toppen med branta backen och det skadar ju verkligen inte för brudarna heller så den kommer få sig några repetioner nu innan tjälen kommer.

Så hoppas vi på att hästarna kommer att vara i toppform och starka som björnar efter den här hösten och vintern.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s