Allsvenskan rullar på i blågult.

Och med den äran! Så kul att få hänga med ett så grymt gäng som gänget från Katrineholm. Vi har ju även blivit lite fler hemifrån vilket är super kul! Så vi tränar och tävlar mycket ihop. Så inspirerande och motiverande!

Jag har hunnit med att rida tre omgångar nu den senaste tiden, omg 2 av div II i dressyr med Liten. Vi hade ju som ni minns lite för mycket missar så just den omgången blev det tyvärr inget pris för oss eller någon i laget. Men däremot så närmade vi oss Gnesta vilket såklart är vårt mål haha! Ja dom är riktigt bra när det kommer till dressyr så det är såklart minst vårt mål att bli lika bra som dom. Helst bättre 😉

Men veckan efter styrde vi mot Trosa och andra omgången av div 4 i dressyr. Tyvärr hade vi ett bortfall på Galina denna omgång så vi red med tre ryttare men som vi kämpade!

Och såååå nära vi var att ta den där andra platsen! Manne tyckte det var jätte konstigt med sommarblommor i bokstäverna på hösten … kan man ju förstå! Anna och Dewina var lite försiktiga. Och Cindy valde att bronka in på banan så jag höll henne lite kort i formen i programmet. Ville ju inte ramla av hahah.

Så med tanke på det känns ju dom där 0,5% så himla snöpliga! Men ändå att vi är så nära trots lite blandade ”missar” kan man ju inte klaga på vår grundnivå. Super bra!!

Och vi ligger dessutom i ledning inför finalen som rids hemma på KRF på lördag! Så det känns ju jätte roligt! Och vi är riktigt laddade!

Trots att Cindy bronkade in och blev lite kort i formen så var hon väldigt fin och sprang in strax 68% vilket gav henne vinst individuellt i klassen så det var ju såklart väldigt roligt! Det var ju faktiskt min och Cindys första dressyrtävling ihop. Jag har ju vara ridit henne i fälttävlansdressyr innan. Så kändes ju skönt att inleda vår ”dressyr karriär” med en vinst.

Vi har sedan fortsatt i allsvenskans tecken och i helgen som var åkte jag och Liten till Nilslund för att rida andra omgången av allsvenskan div II i hoppning.

Det blev en lite skakig början när Liten halkade i första klassen och blev lite för försiktig och jag bara kröp ihop uppe på ryggen och gjorde mig liten och åkte häst vilket var en väldigt dålig kombo. Då vågade Liten inte hoppa alls så vi tog oss bara igenom halva banan innan vi gick ut.

Dom sprången hon hoppade var dock väldigt bra men ja allt annat fattades. Framförallt från min ridning.

Så det kändes absolut rätt skakigt inför laget men där är ju fördelen att tävla hemma. Jag hade ju Mathias med mig så efter lite coach talk, hjälp och lite mer bestämdhet så hoppade hon en felfri grundomgång i laget. Vilket även alla våra andra lagmedlemmar också gjorde! Nämligen Linnéa, Frida och Mathias. Så vi kom till omhoppning!

I omhoppningen bjöd jag och Liten på en blixtsnabb runda, faktiskt snabbast av alla men tyvärr föll en bom och ja då räknas man ju inte. Fick till en sväng lite för bra så vi höll på att hamna lite för mycket innanför än plan och då tappade vi lite rytm och då föll tyvärr den bommen.

Men jag hade tur att mina andra lagkamrater var både snabba och felfria! Så det blev VINST för Katrineholm! Så himla kul!

Super kul att det gick så bra! Härlig spännande stämning! Så kul med härlig hejarklack på läktaren! Och skönt för mig att jag kunde ladda om, göra om och rida bättre!

Super mysig helg helt enkelt där jag hängde på Nilslund både lördag och söndag med vänner, god mat och bara allmänt härligt!

Så vi har helt enkelt rullat på här nu under hösten med mycket allsvenska vilket alltid är roligt! Roligt att rida i lag, roligt att rida tillsamman, roligt att träffas och såklart roligt att vinna tillsammans!

Nu laddar vi som sagt om för dressyrfinalerna hemma till helgen vilket ska bli jätte kul! Jag kommer att ha både Cindy och Gullis med mig.

Ska kanske klämma in en KM start på Cindy om jag vågar och sen blir det första starten för Gullis efter han lilla ryggrehab. Så det ska bli riktigt spännande!

Sen såklart super mysigt att få hänga ännu en hel helg med bästa extra familjen på Nilslund.

Mycket kul helt enkelt som väntar! Så håll tummarna!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s