Underbara ö.

Vilken lördag. Man kunde absolut önska mer av vädret som valde att regna absolut hela dagen men bortsett från det så styrde vi ut till Torö jag, mamma, Cissi och Mio för att hälsa på älskade Elmer.

Som man inser hur mycket man saknar honom när man kommer ut och hälsar på honom men oj så bra han har det.

Knäppisen är ju lite för fin för att bo ute dygnet runt säger han så just nu har han det hur lyxigt som helst och får sova inne med tävlingshästarna som han nog själv fortfarande kategoriserar sig som och sedan får han vara ute i öns största hagar på dagarna med sin härligt flock. Vad mer kan man önska sig? Han lever helt klart livet och jag är så tacksam att ha en så underbar vän som Sara som tar hand om honom som en stjärna.

Vi passade på att borsta och mysa, tvätta benen och fixa och skämma bort honom med massor av morötter innan vi tog oss en härlig promenad ut till stenstranden.

Det är verkligen oslagbart här ute! Så lugnt, så fint och så härligt! Man kan ju få ro i själen för mindre ❤️

Att Elmer får tillbringa sina sista år här känns helt fanatiskt. Sara har nog inte förstått att jag kommer pensionera alla mina hästar här ute för resten av mitt, för en bättre plats finns inte. Samma som att låta unghästarna växa upp. Liten har haft en bästa uppväxten någon kan tänka sig.

Efter den härliga promenaden blev det mer borstning, morötter och mys. Mockning av hans box, mysig fika med julskum och julmust. Fasen galet att det snart är jul. Vart tog det här året vägen?

Längtar redan tillbaka till Elmer, ön och Sara ❤️ och ser fram emot mysigt julbord på sjöboden och Elmer-mys. Och för dom som inte vill mysa med Elmer kan jag ändå varmt rekommendera att ta en tur ut till Sjöboden för att unna sig ett julbord iallafall 😉

Väldens bästa pensionär ❤️

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Underbara ö.

  1. Operation X skriver:

    Wow, så vackert!!😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s