Hjärngympa.

Ibland får man lägga om planen lite hur träningssugen man än är. Cindy åkte på ett sömtryck efter torsdagens skoning, har verkligen aldrig hänt förr och Kalle har ju skott henne över ett år nu så ibland har man verkligen bara otur.

Och Cindy som aldrig varit med om detta innan tyckte inte alls att det var skönt som man kan förstå och blev jätte halt. Som tur var av en slump sammanträffade det med att Fleming var hemma hos oss för att kolla status på hästarna överlag efter säsongen så han kunde direkt skriva ut metacam för säkerhetsskull så att det med lite tur inte utvecklas någon böld eller så.

Så vi har nu tagit det lugnt några dagar, tagit av och lagt om skon, flyttat någon söm och sakta men säkert är vi på bättringsvägen.

Så vi passar på att göra lite alternativ träning nu och öva på läskiga saker istället. Verkligen perfekt för Cindys lila hjärna för hon tycker absolut att det är lite konstigt och läskigt men hon spänner av efter en stund och finner sig i uppgifterna med ett lugn.

Så igår gjorde vi lite övergångar mellan skritt och trav med en mjuk liten falukorv över ryggen. Gick även och släpade korven längs sidan och lite så. I den här träningen är det ju bara kreativiteten som sätter gränserna.

Cindy var ju med för Ulla-Carin i våras på hennes jätte bra träning och clinic och alla som var där minns nog att Cindy var lite väl laddad. Men oj så bra det här är och jag tror absolut att man gör det för lite. Igår var vi själva i ridhuset så då passade det ju perfekt att spöka ut oss. För det är ju såklart inte alla som uppskattar ofrivillig miljöträning 😉 även om det är absolut just det som kan hända på tävling.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s