Jullov.

Kanske är det nu man ska få ett uns av tid över för det som kallas blogg, i teorin tycker jag ju om att blogga. Men ibland springer verkligheten och då blir det väldigt påtagligt att dygnet bara har 24 timmar.

Jag och hästarna har hunnit med massor vi har haft lyxen att både trimmats för Rebecca och Pelle i dressyren och sen har både Stefan och Lasse varit här för att trimma oss över hinder.

Den som v e r k l i g e n är fin just nu på hinder är Cindy! Oj vad hon har utvecklats efter hennes lilla vila med skritt i tre veckor efter ett troligt sömtryck, Hon är verkligen magiskt fin och det känns så lätt att rida på hinder. Även om hon såklart som alltid är lite tittig när man hoppar fram och man tror att man ska ramla av varje dag, haha.

Och en annan som är väldigt fin i markjobbet är Gullis. Han har varit riktigt bra dom senaste dressyrträningarna. Jag har ju även haft dressyrsadekn inne på lite kärlek så jag har även ridit dom 6 senaste träningarna utan stigbyglar och verkligen försökt fokusera på min sits för att själ snäppa upp mig ännu mer.

Så ja just nu har jag en hopphäst och en dressyrhäst i stallet och jag själv kämpar på med sitsen, har till och med tränat Cindy tan stigbyglar, de ni! Liten har lite jullov och vila just nu efter att inte ha vilat på mer eller mindre hela säsongen så just nu är det återhämtning på hennes schema.

Kommer vara lite ledig från kontoret i jul också så ska passa på att rykta extra mycket, smörja lite extra och även kanske försöka rensa ur lite i sadelkammaren. Konstigt det där hur mycket man har …. Ännu mer känns det som när man har fälttävlanshästar. Och gärna som jag tre hästar i tre olika stl just nu. Gigantiska Gullis, Lagom Liten och Pony Cindy, Och jag ska även försöka blogga mer frekvent nu när jag inbillar mig att jag ska ha ett uns med tid över, Sen om det ör verklighet eller vision återstår att se … Så får man helt enkelt hoppas på att ni fortfarande tycker att det är lite kul att läsa om oss även om vi varit dåliga på att uppdatera.

Vad är mer tillfredsställande än en spegelblank häst?

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s